El vol més surrealiste, per temps limitat. Vol de Coloms.

Un vol d’allò més surrealista

27.02.2020

Volar amb globus i sobrevolar els millors paisatges garrotxins, des d'un punt de vista únic, sempre és una bona idea. Realment tindràs la sensació de flotar al cel observant una obra d'art. Aquesta vegada, a més, volem que encara sigui més especial, que també ho facis amb un punt de vista totalment surrealista.

Descobreix els mestres d'aquest art després d'un vol en globus!

  • Inaugurem l'exposició: "Realisme(s) a Catalunya. Del Picasso clàssic al Dalí surrealista".
  • Inici: es pot visitar l'exposició des de l'1 de febrer a les 12 h, a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa.
  • Activitat gratuïta, inclosa amb el preu del vol.
  • Aprèn dels grans mestres: descobreix les obres de Picasso i Dalí, juntament amb les d'altres artistes com Joan Miró, Joaquim Sunyer, Alfred Siquella, Josep de Togores i Ángeles Santos.
  • El concepte de l'exposició mostra fins a quin punt el context europeu d'entreguerres va marcar els estils catalans i la seva obra.
  • Posa de relleu el retorn al realisme i al classicisme, que va marcar el context artístic i europeu, i reflecteix com es va manifestar en els artistes catalans.
  • També ofereixen visites guiades increïbles. La millor manera de no perdre't ni un detall de l'exposició, entendre-la en context. A més, també són gratuïtes.

Aprofita i visita aquesta exposició per temps limitat. És iniciativa dels museus de Sitges, el Museu de Valls i el Museu de la Garrotxa, i està impulsada a través de la Xarxa de Museus d'Art de Catalunya i comissariada per la historiadora de l'art Mariona Seguranyes.

Així que ja saps…

DESCOBREI EL SURREALISME QUE ET PORTA A VOLAR!

Fes la teva reserva aquí!

Regala volar en globus! Una experiència per sempre aquí!

Més informació sobre l'exposició i el Museu de la Garrotxa aquí!