vol en globus a l'estiu

Volar en globus a l’estiu

12.08.2020

L’estiu, aquella estació que molta gent espera per poder gaudir de les vacances laborals, descobrir llocs nous i dur a terme activitats que mai s'havien fet. 

Una bona activitat podria ser volar en globus a la Garrotxa. Una experiència que realitzem durant tot l’any i que cada estació té el seu encant. D'aquesta manera perquè escollir l'estiu per volar en globus?

Primer de tot podem dir que és l'època de l’any que menys reserves se suspenen per la meteorologia. Tenim la sort que a l'estiu les precipitacions es concentren a la tarda i ens permet volar al matí. A la vegada netegen l'atmosfera i milloren la visualització de l'endemà.

En segon lloc el paisatge. Els camps dels diferents colors depenent del cultiu que hi ha; grocs, verds i marrons creen un collage molt curiós. En ser temps de sega es poden veure les bales de palla que creen dibuixos sorprenents.

A més de poder gaudir de les vistes del paisatge de la Garrotxaa l'estiu; els volcans, els Pirineus, els boscos, les serralades, les valls, els diferents pobles que es van sobrevolant amb el vol, etc.

En tercer lloc, poder aprofitar el vol entre setmana. Com que se solen tenir vacances, és idoni per poder venir a volar de dilluns a divendres. Dies que el vol és més econòmic que al cap de setmana.

En quart lloc, la temperatura, sortim aviat al matí quan encara es manté la frescor de la nit. D’aquesta manera ens permet evitar les altes temperatures del migdia. 

A més a més com que ens enlairem ben d’hora ens permet veure com s’aixeca el dia, i com surt el sol pel mar Mediterrani.

Tal com hem dit anteriorment cada estació té les seves coses i cada vol en globus serà diferent, però el que segur que sabem és que serà una experiència inoblidable.

Així que ja saps…

GAUDEIX D’UN VOL EN GLOBUS A L’ESTIU!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus en família aquí!

Descobreix què fer a la Garrotxa aquí!