Roba adequada per volar en globus.

Vesteix-te per volar en globus.

27.09.2019

Quina és la roba més adequada per volar en globus?

T'has decidit per volar en globus, o potser estàs a punt. O simplement et preguntes: clar, volant en globus allà dalt deu fer fred, o potser calor, perquè estan més a prop del sol… La velocitat influirà també? A més et toca l'aire… Segur que fa fred!

Doncs et volem ajudar a que els teus dubtes se'n vagin volant!

El que anomenem tenir calor o tenir fred, en realitat va més enllà que la temperatura. El conjunt de tots els factors que ens influeixen en diem: la sensació tèrmica. És a dir: la sensació aparent que les persones tenim en funció dels paràmetres que determinen l'ambient en el qual ens movem. Dit d'una altra manera: la resposta del nostre cos a la temperatura, la humitat, la velocitat de l'aire, el contacte amb els raigs de sol… Què has de tenir en compte, doncs, a l'hora d'escollir la roba per volar:

  • L'aire no la canvia: la mateixa equipació que et serveix a terra és la que et servirà a l'aire.
  • Època de l'any: segons l'estació, et vesteixes d'una manera o una altra. No ho canviïs.
  • Comoditat: sobretot anar amb roba còmoda, especialment el calçat.
  • Complements: en època de fred, bufandes, guants, gorros… s'aprecien moltíssim. En època de molta llum, les ulleres de sol són un gran aliat.
  • Hora del dia: segons l'hora del dia, els factors ambientals canvien. Els vols surten molt aviat al matí, pel que recomanem portar una capa d'abric extra per aquesta primera estona.

I a la Garrotxa…

El microclima de La Garrotxa permet volar en globus a qualsevol època de l'any, amb una temperatura més temperada, tant a l'estiu com a l'hivern.

Així que ja saps…

NOMÉS CAL QUE ET VESTEIXIS PER L'OCASIÓ ;)

Fes la teva reserva aquí!

Per què sobrevolar La Garrotxa en globus aquí!

Activitats de tardor a La Garrotxa aquí!