Una experiència refrescant a La Garrotxa

19.07.2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]L'estiu és el moment per llançar-nos de cap a les aventures: pel matí, us aconsellem fer un viatge pel cel a vista d'ocell, i per la tarda, us podeu convertir en exploradors dels boscos garrotxins!

Però sobretot ara que ha arribat l'època més calorosa de l'any, és important fer plans on una bona remullada estigui inclosa. La platja no és la única opció: a La Garrotxa hi trobareu desenes de gorgues on banyar-vos i passar el dia amb els vostres fills, amics o parella. Avui us aconsellem tres de les gorgues que podreu trobar a prop de Vol de Coloms.

  • Molí d'en Murris: Prop de Les Planes d'Hostoles, el Gorg del Molí d'en Murris és una de les piscines naturals amb aigues cristalines més boniques de la zona.
  • Salt del Brull a Talaixà. Tot i ser de les gorgues més freqüentades, val la pena fer un lloc una agenda per visitar-la. Prop de la gorga hi trobareu l'ermita de Sant Aniol d'Aguja, que data del s. XI.
  • Gorga de Riudaura: També coneguda com a La Surita, és l'opció ideal per anar amb nens. Podeu deixar el cotxe al poblet de Riudaura i fer una petita excursió fins arribar al gorg.

Passar el dia a La Garrotxa promet un dia grandiós, però si l'acompanyeu amb un vol en globus serà extraordinari!

Descobreix els nostres packs en aquest enllaç i viu una experiència que et farà volar! 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]