Una escapada per a tots els sentits

07.06.2019

La Garrotxa ens desperta tots els sentits: la vista amb els seus paisatges; l'oïda amb la tranquil·litat dels seus boscos; el tacte en entrar en contacte amb les pedres volcàniques... Però no ens podem oblidar del més important: El gust! Els nostres globus no serà l'únic que us porti al cel, ja que la deliciosa gastronomia de la terra sorprendrà fins i tot al millor gurmet.

Denominada cuina volcànica, els plats de la comarca són reconeguts per fer la seva feina com cal: et deixen ple, satisfet i amb un gust de boca excepcional. Tot i que no tots tenim la sort de conèixer una autèntica àvia de La Garrotxa, trobarem molts restaurants al llarg de la comarca que completaran la nostra passejada en globus.

Et recomanem els plats tradicionals de la terra que, tot i semblar senzills, seduiran el vostre paladar. Dels més coneguts trobem els fesols de Santa Pau, un plat que es cultiva en els camps de vora la població. Acompanyat d'una bona botifarra de la zona és el plat ideal perquè us quedeu a gust.

Si sou més aviat carnívors, no podeu deixar passar els embotits i la carn de la zona: des del fuet a la llonganissa, és l'ocasió perfecte per encetar un pa de fajol i fer unes bones llesques amb tomàquet. I si passeu per Olot, aprofiteu per completar el vostre dinar amb el típic postre de la població, el tortell entorxat, un deliciós tortell d'anís per acompanyar amb un bon glop de ratafia.

Podeu trobar més informació perquè en conegueu tots els detalls clicant aquí!