Vine a fer un doble vol a l’Olot més autèntic!

Demà celebrem la D.O. Olotina. És la ruta guiada pel centre d’Olot per descobrir el seu patrimoni local tant artístic com gastronòmic, on el producte és el protagonista. Descobreix les nostres indústries centenàries, amb una experiència al “business” olotí amb caràcter propi. Vine a fer-hi un vol i impregna’t d’autenticitat!

Olot és gastronomia! Recorre la localitat, i alhora, fes un tast dels nostres productes autèntics Olotins com la xocolata, la ratafia i els càrnis. Degusta la nostra tradició centenària! I a més, coneix tot el procés d’elaboració que hi ha al darrere de cadascun d’aquests.

Olot és natura! Les característiques volcàniques d’Olot fan que sigui una terra molt fèrtil tant per a l’agricultura, com per a la ramaderia. És per això, que comptem amb una llarga trajectòria en aquestes activitats que en fa de la nostra una comarca única.

Olot també és art! El modernisme representa un dels elements més característics de la nostra ciutat. Així doncs, no podran faltar les obres arquitectòniques més importants de la nostra comarca.

I a com que amb un sol vol no en fas prou…

Te’n proposem un a primera hora del matí, a part del que facis a peu al migdia o a la tarda, perquè sabem que no en fas prou, descobreix La Garrotxa des d’un punt de vista únic sobrevolant-la globus. Gaudeix d’unes vistes excepcionals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, de la Fageda d’en Jordà, dels nostres petits pobles rurals i de tot el conjunt de meravelles paisatgístiques de la nostra comarca.

Així que ja saps…

FER UN VOL A LA GARROTXA ÉS PUJAR L’ESMORZAR I BAIXAR EL DINAR ;)

Fes la teva reserva aquí!

Per què sobrevolar La Garrotxa en globus aquí!

Més informació sobre la DO Olotina aquí!

Compra les entrades ja i n’ho t’ho perdis! Disponibles aquí!