Vol de Coloms. Últims vols a l'estiu!

Últims vols d’estiu!

20.09.2019

 

Adéu vols d'estiu! Hola vols de tardor!

Aquest dissabte 21 de setembre és l'últim dia d'estiu i, amb ell, els últims vols d'aquesta estació! De dies llargs amb molta llum: al matí clareja més aviat i fa la sensació de volar alguna hora més tard. Les temperatures comencen a baixar i els dies es van escurçant. A Vol de Coloms oferim vols en globus tot l'any, tant entre setmana com en cap de setmana. Gràcies al microclima que tenim a La Garrotxa es pot volar a cada estació de l'any. Però a cada una és diferent! Els colors canvien completament: dels verds de la primavera, als taronges de l'estiu, als ocres de la tardor i a la neu de l'hivern.

Així quina és la millor època de l'any? Difícil, veritat?

És cert que ve més de gust volar amb temperatures més altes, i que és més fàcil sortir del llit a l'estiu que a l'hivern. Per tant, diríem que és millor volar a l'estiu? Doncs la veritat és que com més fred, l'atmosfera està més neta, el que permet tenir més visibilitat (sobretot al pic de l'hivern). Els paisatges són més clars, nítids i les fotos surten millor. Si valores les fotos per sobre d'anar amb samarreta, estàs de sort, perquè comença l'època ideal per a tu.

Una recomanació…

Sempre et recomanem portar la roba habitual per l'època de l'any en la que es vola i a més dur calçat còmode. A primera hora del matí, millor venir una mica més abrigats, sobretot quan encara no hi ha sol. La temperatura durant el vol és la mateixa que a baix.

Així que ja saps…

ARA ÉS EL MOMENT DE VOLAR EN GLOBUS, HO VEURÀS TOT MÉS CLAR ;)

Fes la teva reserva aquí!

Perquè sobrevolar La Garrotxa en globus aquí!

Activitats de tardor a La Garrotxa aquí!