Sobrevolar la natura per endinsar-t’hi després

30.04.2019

Segurament coneixes La Garrotxa com la comarca dels volcans. És molt possible que també hagis visitat alguns dels seus punts més interessants: com la Fageda d’en Jordà, el volcà de Santa Margarida, el Croscat, Santa Pau, Montsacopa… Sabies que hi ha més de 100 itineraris senyalitzats per fer a peu, en bicicleta, amb la família i més de 700 km de camins preparats per passejar?

Vine a sobrevolar aquest paisatge increïble i a gaudir tota la seva immensitat des del cel garrotxí: dels boscos, dels volcans i de les poblacions més emblemàtiques. Un cop viscut a vista d’ocell, és el moment de tornar a posar els peus a terra. Podràs veure en primer a persona tot allò que havies vist flotant a 500 metres sobre el terra. Endinsa’t a la natura per conèixer cada detall i descobrir pas a pas tots els seus secrets.

Et proposem que escullis la ruta que més t’agradi (link al final de l’article) i la combinis amb un dia de vol amb globus aerostàtic sobre el Parc Natural de la Garrotxa.

Per aquest cap de setmana i els dies vinents et proposem 3 activitats organitzades que t’encantaran:

  1. El dissabte 11 de maig puja caminant fins al capdamunt del volcà Montsacopa, podràs entrar dins el cràter i descobrir tota la història de la zona.
  2. El diumenge 12 de maig gaudeix de les vistes de la Garrotxa, el Ripollès i Osona amb la marxa cicloculturista Terra de Remences.
  3. El diumenge 19 de maig passa un gran dia en família a la Gran Festa del Pedal, esmorzar, pedalar i molta diversió.

Trobaràs tota la informació dels itineraris senyalitzats de la comarca al mapa d’itineraris o a les oficines de turisme de la Garrotxa.