Sensacions

Detalls que emocionen, que desperten sensacions, que es recorden per sempre, amb un valor incalculable per a la persona que els rep… I sense cap cost afegit!

Un vol en globus ja és una experiència única. Vols convertir-lo, a més, en un regal exclusiu? Fer-lo únic per a aquella persona especial? Que sigui un record per sempre? Vols sorprendre la teva parella? La teva mare? El teu pare? Els teus fills? Aniversari de casats?

Missatges a les bales de palla:
— Felicitats!
— Et vols casar amb mi?
— Etc.

Mentre no ens hàgim enlairat, la persona afortunada no veurà el missatge, quedarà ocult. Serà en el moment de l’enlairament que veurà la sorpresa!

Bufar les espelmes:
— Sobre un pastís
— Sobre la coca de llardons
— Amb una copa de CAVA ben fresca
— Etc.

Mentre no ens hàgim enlairat, la persona afortunada se sentirà un més del vol. Serà quan estiguem volant que rebrà la sorpresa!

Show more
vol-de-coloms_instalacions-9
Show more
vol-de-coloms_instalacions-3
Show more
vol-de-coloms_instalacions-10
Show more
vol-de-coloms_instalacions-8
Show more
vol-de-coloms_instalacions-2
Show more
vol-de-coloms_instalacions-1

Les nostres instal·lacions

Situades al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, al peu del volcà Croscat, entre Olot i Santa Pau. Hi trobem el camp d’enlairament dels globus, pàrquing privat, banys, servei de cafeteria, terrassa i restaurant només per les persones que fan el vol i els seus acompanyants. A l’entrada hi ha un punt d’informació a disposició de tothom que necessiti informació del territori. També tenim animals en llibertat, cabres, ovelles, gallines, que faran passar una bona estona als mes petits. Les instal·lacions són totalment accessibles per a les persones que van en cadira de rodes. Si ho desitja, abans de venir a volar o d’encarregar un viatge en globus per regalar ens faci una visita a les instal·lacions, estarem encantats de rebre’l.

Coordenades GPS: 42.150967,2.526892