Restaurant a Cadaqués

Experiència gastronòmica al restaurant Compartir a Cadaqués.

07.07.2020

Una experiència gastronòmica que permet gaudir d’un vol en globus, d’un sopar al restaurant Compartir a Cadaqués i una nit a un hotel d'aquesta petita població costanera. 

Aquesta vivència comença de bon matí a les instal·lacions de Vol de Coloms, on us ensenyarem la Garrotxa des d’una perspectiva poc comuna de veure.

Sobrevolar la comarca, veient la riquesa natural que caracteritza la Garrotxa, volcans, boscos, rius, muntanyes...

Durant tota l'activitat tindreu tastos de productes típics de la zona, culminant amb un bon esmorzar de ganivet i forquilla.

En acabar el vol en globus, tranquil·lament, podran anar cap a la bella població de Cadaqués, protegida com a bé cultural d’interès nacional.

Les seves cases blanques, les flors i la seva costa la converteixen en un indret únic i diferent. 

La comarca de Cadaqués és molt coneguda per ser la residència de Salvador Dalí, aquest gran artista que va donar a conèixer al món, aquesta zona agrícola i pasquera.

 Des de l’any 2012 es va ubicar al poble, el restaurant Compartir. Tres destacats cuiners amb una trajectòria comuna de gairebé vint anys a la cuina de elBulli, van decidir associar-se i començar aquest projecte.

La seva gastronomia està caracteritzada per uns plats per compartir al centre de la taula, amb una combinació de tradició i tècniques d'avantguarda que potencien aquests sabors de tota la vida.

Sopareu un menú degustació de 8 plats principals i 2 postres, acompanyat d'un còctel i aperitiu de benvinguda. Inclou també begudes, aigua, vi i cava i el cafè o infusió per tancat l’àpat.

Una oferta gastronòmica del restaurant de Cadaqués que no para d’aconseguir reconeixements de grans institucions culinàries, que li donen una reputació envejable.

Per acabar aquesta gran experiència, dormiran en un hotel a Cadaqués, perfecte per, tranquil·lament, després de sopar, poder anar a descansar sense haver de tornar a casa.

Així que ja saps…

VIU UNA AVENTURA PER SATISFER TOTS ELS SENTITS!

Fes la teva reserva aquí!

Descobreix el vol en globus aquí!

Descobreix altres experiències gastronòmiques aquí!