Regals segons pressupost

Digueu-nos quant us voleu gastar i us proposem diferents opcions d'experiències regal

Us ajudem a trobar el millor regal. Només cal que ens respongueu a una seria de preguntes i us proposem diferents regals segons el pressupost que vulgueu gastar.

Totes les opcions tenen el vol en globus com a activitat principal, per aquest motiu, serà el primer que haureu d’escollir. Cal que ens digueu si el regal serà per venir entre setmana o en cap de setmana i el nombre de persones que voleu que gaudeixin del vol.

Un cop seleccionat la part principal, podeu dir-nos si voleu afegir a l’experiència del vol, algun allotjament, activitat o restaurant. No és obligatori, així que si voleu regalar el passeig en globus sol, només cal que respongueu que no a les preguntes.

Acabat de decidir si afegiu algun altre servei, us demanem el més important; quan us voleu gastar. Una dada imprescindible perquè us puguem oferir diferents propostes adequades a les vostres peticions.

Aquest serà l’última qüestió que us fem. A continuació tindreu un resum de les respostes que hàgiu contestat, si tot és correcte i no heu de modificar cap pregunta, podeu passa a generar les propostes.

Depenent de les peticions, pot ser que us surtin una, dues, tres o fins a quatre opcions de regals. Aquestes propostes no han de ser definitives, poden ser la base del vostre regal. Si cal, les podeu modificar traient o afegint el servei que vulgueu, des de l’apartat d’experiència a mida.

Tot i això, si alguna de les propostes us encaixa, ja podreu fer la reserva directament. Tan sols caldrà completar unes dades i fer pagar del total o d’una bestreta.

Amb aquests senzills passos haureu pogut escollir una de les propostes de regals segons pressupost que ben segur agradarà a la persona o persones regalades.