regals originals per nadal

Regals originals per sorprendre per Nadal

17.11.2020

Tornem a tenir a prop el Nadal, una bonica festa que celebrem amb la família i amics. La solidaritat i amor s'apoderen de nosaltres durant aquestes dates. Busquem regals originals per expressar tot l'afecte i estima cap aquestes persones.

Cada vegada és més complicat escollir un regal dins la gran quantitat d'opcions que hi ha, que ens permetin transmetre el que sentim pels pares, la parella o per la família.

Des de Vol de Coloms apostem per experiències diferents que aportin sensacions que costin d'oblidar. Moments que es quedin per sempre en la memòria, creant records que siguin una peça més, dins del grandiós puzle que anem construint amb les persones que ens envolten.

El vol en globus creiem que és un regal diferent i sorprenent. Una activitat bonica i única que no es pot comparar amb cap altra. Una sensació de solcar els cels de manera tranquil·la i gaudir del silenci i el paisatge que anem sobrevolant.

A més a més, acompanyem el vol d'altres serveis que acaben de completar l'experiència. Allotjaments per poder dormir la nit abans o després del vol en globus, activitats per conèixer la comarca o restaurants per descobrir la nostra gastronomia.

Creiem sincerament que poden ser regals originals per sorprendre a les persones que estimem i que tenim ganes d'expressar aquest sentiment amb un detall únic.

Així que ja saps…

REGALA UN VOL EN GLOBUS PER NADAL!

Busca una experiència per regalar a la teva parella aquí!

Busca una experiència per regalar als teus pares aquí!

Busca una experiència per regalar a tota la família aquí!