Què fer per cap d'any

Què fer per cap d’any

30.10.2020

Ja s'acosta una nit molt especial i el nostre cap ja comencem a pensar què fer per cap d'any. Un sopar amb la família, un viatge amb els amics, una escapada especial amb la parella....

Nosaltres us proposem una experiència única i adient per l'època que vivim. Ens aconsellen que no es concentrin moltes persones i mantenir el contacte només amb les persones amb qui vivim.

Per això creiem que és una molt bona idea, el pac que hem preparat per tancar aquest 2020 amb bones sensacions i començar el 2021 tranquils en un entorn que evoca l'esperança.

L'experiència comença el dia 30 de desembre que vindreu a Santa Pau a dormir a la pensió Can Menció, un allotjament ubicat al centre del poble medieval, coneixent una vila històrica envoltada de volcans.

L'endemà al matí us convoquem a les 7:30 del matí per viure una experiència inoblidable, volar en globus per sobre de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Veient els seus boscos, muntanyes, pobles, etc. Des d'una perspectiva única.

Durant l'experiència us oferim cafès, pastes a l'arribada, coca i cava durant el vol i per tancat l'activitat un bon esmorzar amb productes de la terra.

Un cop acabat el vol en globus, ja us podeu dirigir cap a St. Hilari, indret on trobarem Les Cabanes els Arbres. Un allotjament diferent, que està en ple contacte amb la natura.

Viureu un cap d'any especial, en una cabana penjada d'un arbre, com un ocell al seu niu, fareu el comiat d'aquest any 2020 tan atípic. Deixant enrere els mals que ens ha portat i projectant noves il·lusions per l'any que ens ve.

Us portaran un sopar especial per celebrar la revetlla, que el podreu menjar dins la mateixa cabana, menjant els raïms sense TV3 que ens marqui els quarts i les 12 campanades, ja que les cabanes no disposen d'electricitat. Fora presses per sopar per arribar a temps als raïms, us els podreu menjar quan us vinguin de gust.

Un contacte directe amb la natura, que notareu de bon matí quan us despertin els sons dels ocells que han sigut més matiners que vosaltres, per anar a buscar menjar. No com vosaltres que us portaran un cistell amb un bon esmorzar per començar el primer dia de l'any amb energia.

Una experiència diferent per si no sabeu què fer per cap d'any. En contacte amb la natura, carregant-vos de bona energia per afrontar el 2021 de la millor manera.

Així que ja saps…

GAUDEIX D’UN CAP D'ANY A L'ALTURA!

Fes la teva reserva del pac de cap d'any aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus en família aquí!