Preguntes freqüents

Tens dubtes i necessites ajuda? A continuació et resolem les preguntes més freqüents! Si tot i això encara no ho tens clar, no dubtis a contactar amb nosaltres!

Què passa si haig d'anular la reserva per la COVID ?

En el cas que la teva reserva s’hagi d’anul·lar per la COVID, podràs canviar la data de l’experiència o la devolució del pagament.

En els preus hi ha l’IVA inclòs?

Sí, en tots els productes del web

Quines formes de pagament estan disponibles per fer la reserva?

En el moment de fer la reserva ens podeu pagar tot l’import o una bestreta:
Tot l’import: Sol ser quan es fa un regal amb data oberta i sense caducitat.
La bestreta o dipòsit: sol ser quan la persona que fa la reserva vindrà a realitzar l’experiència, es paga una part del total.
La resta de l’import: es realitzarà, en efectiu o targeta, el mateix dia del vol, a les nostres instal·lacions.

Quina roba porto el dia del vol?

Recomanem portar roba habitual per l’època que estem i calçat còmode. A primera hora del matí cal anar una mica més abrigats perquè fa més fred. La temperatura durant el vol és la mateixa que a baix.

Vull regalar-lo… Té data de caducitat?

La persona a qui fas el regal, pot venir quan vulgui. A Vol de Coloms, l’obsequi no caduca mai i no té cap plus afegit pel pas del temps, excepte si es tarda molt a venir (parlem d’anys), que aleshores sí que pot tenir un increment del preu normal segons el producte que s’hagi regalat.

Qui pot volar?

Tothom pot volar, però desaconsellem l’activitat a les dones embarassades i als nens menors de 5 anys.

Reserva del vol amb allotjament

Entenem com a reserva d’allotjament la nit prèvia al vol.

Què passa si plou o hi ha vent superior a 15km/h en superfície?

Dos dies abans del vol ens posem en contacte amb els passatgers per informar de la previsió meterorològica. Si el dia abans del vol hi ha previsió de pluja, ajornem el vol i busquem una altra data.

També pot passar que la previsió sigui favorable per volar i el mateix matí del vol les condicions no siguin bones per vent o pluja. En aquest cas el pilot decideix ajornar–lo i posposar-lo per un altre dia.

En cap cas el vol no es perd, sempre es buscarà una altra data.

És difícil entrar al globus?

Cap problema, totes les nostres cistelles tenen porta, pensades i adaptades per a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes.

Tinc alguna intolerància amb el menjar?

No suposa cap inconvenient. Si vostè o a les persones a qui fa el regal tenen alguna intolerància, ja sigui amb la fruita seca, el gluten, la lactosa… o bé són vegans o vegetarians, només cal que ens avisi.

A la cuina del restaurant podem preparar el que convingui, tant pel que fa als productes que donem durant el vol com en relació amb l’esmorzar de pagès que fem després del viatge.

Per què els vols són a primera hora del matí?

Perquè és quan el vent està més calmat i l’atmosfera més freda i estable. Els globus no volen en hores centrals del dia pels corrents tèrmics ocasionats per la calor del sol.

Se sent vertigen al volar en globus?

No. El fet de no tenir cap vincle amb el terra fa que no s’experimenti sensació de vertigen.

Quan es pot volar?

Fem vols en globus tot l’any, entre setmana i cap de setmana. Es pot volar a cada estació de l’any gràcies al microclima que tenim a la Garrotxa. Tot i que a l’hivern fa més fred, té l’avantatge que l’atmosfera és més neta i tenim més visibilitat.

Els acompanyants que no fan el vol poden esmorzar?

Arran de la pandèmia de la Covid hem hagut de reduir la capacitat del restaurant amb la qual cosa no podem assegurar que puguin venir els acompanyants a l’esmorzar. Tot dependrà de les persones que tinguem aquell dia a volar. En cas que puguin el preu de l’àpat és de 15 € per persona adulta i 7 € per nen.

Show more
vol-de-coloms_instalacions-9
Show more
vol-de-coloms_instalacions-3
Show more
vol-de-coloms_instalacions-10
Show more
vol-de-coloms_instalacions-8
Show more
vol-de-coloms_instalacions-2
Show more
vol-de-coloms_instalacions-1

Les nostres instal·lacions

Situades al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, al peu del volcà Croscat, entre Olot i Santa Pau. Hi trobem el camp d’enlairament dels globus, pàrquing privat, banys, servei de cafeteria, terrassa i restaurant només per les persones que fan el vol i els seus acompanyants. A l’entrada hi ha un punt d’informació a disposició de tothom que necessiti informació del territori. També tenim animals en llibertat, cabres, ovelles, gallines, que faran passar una bona estona als mes petits. Les instal·lacions són totalment accessibles per a les persones que van en cadira de rodes. Si ho desitja, abans de venir a volar o d’encarregar un viatge en globus per regalar ens faci una visita a les instal·lacions, estarem encantats de rebre’l.

Coordenades GPS: 42.150967,2.526892