La màgia d’estar enamorat a La Garrotxa

05.04.2019

Tal com relatava Aristòfanes al principi la raça humana era gairebé perfecta: “Tots els homes tenien formes rodones, l’esquena i els costats col·locats en cercle, 4 braços, 4 cames i tota la resta en aquesta mateixa proporció amb excepció d’un sol cap que reunia les dues úniques parts oposades entre si. En aquest moment, tots els éssers se sentien complets i per tant, eren plenament feliços. Un dia, encoratjats, es van atrevir a escalar el cel i combatre els Déus, davant la traïció Júpiter, que no volia reduir l’ésser a miques, va separar l’home en dos, disminuint així les seves forces i separant-los dels seus iguals. D’aquesta manera va néxier la llegenda de la mitja taronja, quan la trobes tornés a sentir-te complet i el sentiment de buidor desapareix per tornar al teu estat natural, ser plenament feliç.

No et podem garantir la veracitat del mite, bé doncs, és un mite… ja se sap. El que sí que podem prometre és la nostra parella perfecta. Combina la següent experiència: comença sobrevolant La Garrotxa, la comarca dels volcans en globus aerostàtic i acaba el dia d’aventura en un dels espais romàntics de la nostra preselecció.

Quan estàs enamorat sents exactament el mateix que quan voles amb globus aerostàtic, les papallones a l'estómac, il·lusió… no obstant això aquesta vegada estar als núvols no serà màgic, sinó totalment real.

Des de Vol de Coloms t’ho posem ben fàcil, t’oferim el pack romàntic mític perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!