La Garrotxa: un entorn privilegiat des de totes les òptiques possibles

22.03.2019

La Garrotxa és una comarca envoltada d'un entorn natural privilegiat, l'immens parc natural i la gran quantitat de cons volcànics fa que contemplar-la es converteixi en una experiència memorable. Tot i que els volcans ens deixen a tots bocabadats, la comarca alberga localitats medievals i elements arquitectònics únics.

Deixa de tocar de peus a terra tot el dia, i deixa volar l’aventurer que tens a dins.  La fusió entre el color verd dels paratges naturals i les tonalitats marronoses de les pedres medievals fa que sobrevolar els racons més bonics de La Garrotxa sigui tan especial.

No podem negar que es tracta d'una bona combinació, i per això, t'oferim un pack regal que inclou visita als centres històrics de Sant Pau, Besalú o Olot modernista, allotjament i, vol en globus aerostàtic, entre d'altres moltes activitats que estan esperan-te... i tu a elles?

Des de Vol de Coloms t’ho posem ben fàcil, t’oferim l’experiència al complet perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!