cultura olot

La cultura no s’atura a La Garrotxa

31.08.2020

La cultura torna amb força a la tardor. Despès d'una primavera convulsa i un estiu atípic, s'ha presentat la programació cultural d'aquests mesos que venen. La comarca de la Garrotxa ens ofereix un ventall molt ampli d'esdeveniments de diferents àmbits.

Tot i la difícil situació que vivim, des d'Olot cultura s'ha fet un gran feina per adaptar-se en el moment que vivim i oferir tota classe d'actes a la ciutat.

Prioritzant la seguretat, s'han programat una seria d'activitats que compleixen les mesures de seguretat obligatòries per evitar el contagi de la COVID.

A partir del 15 de setembre serà possible comprar entrades per cada un dels espectacles de dansa, teatre i circ, exposicions, xerrades, hores del conte, etc.

Els equipaments culturals de la ciutat com el teatre Principal d'Olot, la sala Turín, la Biblioteca Marià Vayreda, el Museu de la Garrotxa, el casal Marià, entre d'altres, seran els encarregats d'albergar les més de les 150 activitats que es tenen previstes pels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

Un gran esforç d'entitats privades i públiques, equipaments i artistes, per mantenir a Olot una oferta cultural rica, diversa i molt atractiva per fer gaudir a la població garrotxina i els visitants que vinguin.

Així que ja saps…

GAUDEIX DE LA CULTURA A LA GARROTXA!

Descobreix l'agenda cultural aquí!

Descobreix què fer a la Garrotxa aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!