EL MENJADOR
A l’estil de les sales d’una masia catalana, el menjador és l’espai on compartir àpats amb amics i família, amb aquella taula llarga on sempre queb algú més, com a símbol d’hospitalitat ancestral d’aquesta terra. Continuant la tradició i després d’un matí de grans sensacions, toca un bon esmorzar contundent per continuar el dia amb energia. Passatgers, tripulació i l’equip de rescat del globus, mengem junts a la mateixa taula, per continuar compartint sensacions i anècdotes, coneixent-nos en un ambient familiar i d’amistat. El nostre gran equip del restaurant ens serveix un menú amb productes típics de la zona. Comencem amb pa amb tomata i embotit de La Garrotxa, la matança del porc, tradicional a la nostra regió, ens proporciona embotits diferents per tot l’any. Seguim amb un producte amb denominació d’origen, els Fesols de Santa Pau, únics per créixer sobre terra volcànica. Acompanyats de botifarra, un altre aliment procedent del porc. Per endolcir l’esmorzar traiem una cistella amb productes de La Fageda, una empresa diferent, amb l’objectiu de donar feina a aquelles persones amb menys possibilitats al món laboral, persones amb problemes mentals o físics, que juntament amb professionals, ens proporcionen, iogurts, natilles, crema catalana, flam… Uns productes fets amb matèries primeres que ells mateixos produeixen amb les seves vaques i els seus arbres fruiters. Arrodonim l’esmorzar amb cafès i un altre producte típic, la ratafia, un licor fet amb més de quaranta herbes nous i anís, deixant-ho macerar quaranta dies. No us preocupeu si teniu intolerància o feu una dieta especial, adaptem el menú a qualsevol particularitat necessària, substituint els productes que no es poden menjar per altres d’igual qualitat de la zona. Tanquem aquest moment en família donant els diplomes de vol que certifiquen el vostre pas per aquesta gran experiència.