tardor a La Garrotxa

Gaudir la tardor a La Garrotxa entre setmana.

09.10.2020

La tardor a La Garrotxa, aquesta estació que transforma lentament la natura, despollant els arbres i deixar-los nus durant tot l'hivern.

Aquest canvi ens deixa a La Garrotxa un quadre amb tonalitats marrons dels primers arbres que perden la fulla, combinades amb tonalitats verdes d'espècies que es resisteixen a perdre-la.

La Fageda s'omple de persones que volen contemplar aquest paisatge únic, que es manté unes poques setmanes durant la tardor.

Una bona manera de contemplar aquest canvi és des de l'aire amb un vol en globus entre setmana. Dies que podem evitar les aglomeracions del cap de setmana.

Escapar-se un dia de la rutina d'entre setmana. Venir al matí a veure els volcans tanyis de diferents colors i les muntanyes mudant la pell, des de l'aire.

I a la tarda passejar tranquil·lament per La Fageda contemplant els grisos dels troncs dels fajos que contrasten amb els colors canviants de les fulles.

La menor afluència, no és l'únic avantatge que té venir entre setmana. També és beneficiós econòmicament, ja que pel mateix preu del vol en cap de setmana, teniu el vol i l'allotjament la nit abans, a la vila de Santa Pau, a tan sols 10 minuts en cotxe de les instal·lacions de Vol de Coloms.

Gaudir de la tardor a La Garrotxa amb d'un vol en globus entre setmana, que surt més econòmic i a la vegada s'aprofita la tranquil·litat dels dies amb menys moviment de persones.

Així que ja saps…

GAUDEIX D’UN VOL EN GLOBUS A LA TARDOR ENTRE SETMANA!

Fes la teva reserva del vol en globus entre setmana aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus amb l'allotjament inclòs aquí!

Fes la teva reserva del vol en globus en família aquí!