Escapades per calmar l’ànima

29.03.2019

 

Hi ha moments que tenen ànima pròpia, moments que ens omplen d'alegria, o simplement a vegades, només necessitem un moment per agafar aire i calmar el nostre esperit. Per això, avui us presentem dues boníssimes opcions per assegurar-vos el tret de sortida a una escapadeta espiritual.

Diuen que per trobar-se a un mateix, primer cal perdre’s. Nosaltres et volem dins del mapa, però aquesta vegada, sobrevolant-lo. Fer un vol amb globus aerostàtic sobre el Parc Natural de La Garrotxa i els seus volcans sempre és una experiència única, aquesta vegada imagina't combinant-t’ho amb cultura, santuaris i encara més natura... Una vivència celestial.

Us ho posem ben fàcil: escolliu entre una gran proposta cultural o un lloc de pelegrinatge concorregut. Parlem de Montserrat i de la Vall de Núria, dues localitzacions amb paisatges espectaculars.

Si et fascinen els paisatges únics, t'assegurem que aquests dos packs d'experiències porten el teu nom. Ara, la cosa difícil serà escollir. Montserrat o la Vall de Núria? Tu diràs!

Tota la informació dels packs perquè en coneguis tots els detalls, clicant aquí!