viatjar

Ens encanta viatjar!

03.12.2020

Quan ens demanen les nostres aficions, molts de nosaltres a part de, per exemple, l’esport o les estones d’oci amb amics i família, diguem: “A mi m’agrada molt viatjar!”: conèixer altres països, els costums, les seves tradicions, el paisatge, les seves ciutats ben diferents...

Aquest 2020, la situació ha fet que la possibilitat de visitar llocs nous s’hagi vist estroncada però d’això en podem aprendre una lliçó. I les coses boniques que tenim a la vora i que potser ni coneixíem? D’acord que les restriccions de mobilitat no ens han permès viatjar gaire, ni tan sols pel territori. Però de ben segur que quan s’ha pogut heu visitat algun lloc relativament proper que desconeixíeu per complet.  Ja ho diuen: “ A vegades no coneixem ni el que tenim al costat de casa”.

Nosaltres, dintre de tot, hem tingut la sort d’anar podent oferir els viatges en globus. Ens encanta veure Catalunya des de l’aire! I molts de vosaltres ens heu escollit per evadir-vos del dia a dia i gaudir d’aquesta meravellosa experiència! Heu vist mai la Garrotxa des del cel? Els volcans, la fageda d’en Jordà, tota la natura que ens envolta... També es poden divisar els Pirineus i fins i tot la Costa Brava!

Està clar que s’han de buscar opcions per poder relaxar-nos i viure coses noves.

Viatjar omple l’esperit de molts i, quan podem tornar a fer-ho, segur que gaudirem encara més del que ens regalen els nostres ulls!

Ja ho sabeu, doncs:

CONEIXEU LES MERAVELLES QUE US ENVOLTEN!

Fes la teva reserva del vol en globus aquí!

Descobriu la Garrotxa aquí!

Descobreix experiències per fer a la comarca aquí!