Vola per Sant Valentí. Que el vostre amor voli ben alt. Vol de Coloms.

Enamora des del cel garrotxí

10.02.2020

Fes d'aquest Sant Valentí una experiència romàntica única i també que el vostre amor voli encara més alt. Perquè amb el vol en globus i l'estada a l'Hotel de la Vall de Bas, faràs d'aquest, un dia de l'amor que recordareu per sempre.

Hotel de la Vall de Bas:

Un hotel de 4 estrelles als peus del Puigsacalm. Per començar l'experiència, sopareu en el restaurant de l’hotel un menú amb cuina tradicional productes de proximitat, envoltat de la vida agrícola de la Vall d'en Bas que li proporcionen aliments de màxima qualitat. Després de sopar podreu anar a l’habitació preparada per aquest dia tan especial. Una ampolla de cava i pètals us acompanyaran, per poder gaudir d'una nit especial plena d'amor.

El vuelo en globo:

L'endemà al matí continuarà la celebració de Sant Valentí, vivint l’experiència de volar en globus sobre els volcans. Com que us haureu llevat molt d’hora, un cop a les instal·lacions de Vol de Coloms, us convidem a prendre un cafè i unes pastes, mentre observeu la preparació i el muntatge del globus.

Durant 1 h 30 min, aproximadament, serem passatgers del vent i sobrevolarem el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb els seus volcans adormits. Mentre observem aquestes magnífiques vistes, brindem amb cava i coca de llardons per celebrar aquesta experiència inoblidable de Sant Valentí. Contemplarem el paisatge a vista d’ocell, flotarem en l’aire en calma i silenci.

Al finalitzar el vol, l'equip de terra que ens ha anat seguint tot el camí, ens recollirà en un 4x4 i tornarem plegats cap a les instal·lacions de Vol de Coloms, exclusives pels passatgers i pels seus acompanyants. Allà ens esperà un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomata i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa La Fageda, cafès i tast de ratafia. Per acabar us farem entrega d'un certificat de vol signat pel pilot.

Així que ja saps…

COMPARTEIX UN DIA A L'ALTURA DEL VOSTRE AMOR!

Fes la teva reserva aquí!

Regala volar en globus! Una experiència per sempre aquí!

Descobreix el millor regal de Sant Valentí aquí!