Els globus de Vol de Coloms

Els globus de Vol de Coloms, els que ens fan possible gaudir de l'experiència del vol.

Les nostres veles

Vol de Coloms disposa de 7 veles i cistelles diferents. Cada vela es correspon a una cistella diferent ja que, depenent de la dimensió d’aquesta s’hi acopla una o altra cistella segons la seva capacitat. Estan dissenyades i teixides amb material resistent a temperatures elevades.
globus santa pau

Vela Santa Pau

Un dels pobles més emblemàtics de la Garrotxa és Santa Pau. D’aquest poble medieval en destaca la seva porxada plaça major, situada al costat del castell, un edifici robust i gran que s’aixeca a la part més alta del poble i que es converteix en símbol d’una de les nostres veles més grans.

Les dimensions de la vela Santa Pau permeten acoplar-hi una de les nostres cistelles amb més capacitat de passatgers. En aquest cas, fins a 16 persones.

 

Marca: Ultramagic

Matrícula: EC-MOC

Alçada: 34 m.

Diàmetre: 28 m.

Volum: 11.000 m3

Pes de la vela: 374 kg

Metres de roba: 2925 m2

Teixit: Ultralast

globus la garrotxa

Vela la Garrotxa

Quin nom millor per un globus que quan s’enlaire tot el que divisa el passatger és la comarca en plena efervescència: una geografia irregular, rica, abrupte i de contrastos, única a Catalunya.

La vela del nostre globus Garrotxa permet portar una cistella per capacitat d’entre 10 i 12 passatgers.

Marca: Ultramàgic

Matrícula: EC-KLG

Alçada: 28,5 m.

Diàmetre: 28 m.

Volum: 8920 m3

Pes de la vela: 310 kg

Metres de roba: 2.340 m2

Teixit: Ultralast

globus olot

Vela Olot

Capital de la Garrotxa i centre neuràlgic de la comarca. La ciutat d’Olot és un dels referents de la zona, coneguda pel seu interès natural i per trobar-se enmig de quatre volcans. És l’única capital de comarca de Catalunya que es troba situada a l’interior d’un parc natural.
Marca: Ultramàgic

Matrícula: EC-LDX

Alçada: 28’5 m.

Diàmetre: 28 m.

Volum: 8920 m3

Pes de la vela: 310kg

Metres de roba: 2.340 m2

Teixit: Ultralast

globus vol de coloms

Vela Vol de Coloms

Vela que ens identifica. Vol de Coloms som una empresa amb 30 anys d’experiència en vols en globus aerostàtics. Ens trobem situats al mig del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa i comptem amb unes instal·lacions úniques dins el panorama català d’empreses de vol en globus.
Marca: Ultramàgic

Matrícula: EC-LPF

Alçada: 28,5 m.

Diàmetre: 28 m.

Volum: 8.920 m3

Pes de la vela: 310 kg

Metres de roba: 2.340 m2

Teixit: Ultralast

Els globus de Vol de Coloms

Vela Besalú

Besalú és un dels pobles més coneguts de la comarca. El seu llegat medieval fa que sigui una de les viles més turístiques de la Garrotxa i també de Catalunya. El seu nucli antic és considerat de bé cultural d’interès nacional.
Marca: Ultramàgic

Matrícula: EC-KBK

Alçada: 27,20 m.

Diàmetre: 26,6 m.

Volum: 8.500 m3.

Pes de la vela: 295 kg.

Metres de roba: 2.250 m2

Teixit: Ultralast

Els globus de Vol de Coloms

Vela la Fageda

El nom d’aquesta vela fa referència a la Cooperativa la Fageda, un projecte social que promou la integració de persones en situació de vulnerabilitat tant en l’ambit empresarial com en el de servei assistencial. Situada al cor de la Fageda d’en Jordà, la cooperativa es dedica a la producció de iogurts, melmelades, gelats i postres.
Marca: Ultrmàgic

Matrícula: EC-LPE

Alçada: 24,3 m.

Diàmetre: 23,8 m.

Volum: 6.000 m3

Pes de la vela: 186 kg.

Metres de roba: 1750 m2

Teixit: Ultralast

Els globus de Vol de Coloms

Vela Racer

El globus de Vol de Coloms compten també amb la de vela Racer. És el que utitzen els nostres pilots a l’hora de fer les pràctiques de vol i també és el que portem a competicions de tot l’Estat. Té una capacitat per a 2 o 3 persones i no l’utilitzem com a ús comercial.
Marca: Ultramàgic

Matrícula: EC-KZS

Alçada: 19,8 m

Diàmetre: 15,5 m

Volum: 2.200 m3

Pes de la Vela: 88 kg

Teixit: Ultralast

Les nostres cistelles

Els globus de Vol de Coloms tenen 6 cistelles diferents. Totes elles tenen porta, la qual cosa permet una còmoda accessibilitat.

Són construïdes a mà amb jonc de primera qualitat. Lleugeres, resistents, amb base de fusta escandinava i barres reforçades, cada cistella disposa de dues subjeccions d’acer a cada contonada per millorar la seguretat. La part superior està acabada amb cuir o serratge i el seu grossor serveix de protecció per l’interior. L’elaboració de les cistelles va a càrrec de l’empresa Ultramàgic.

cistella gran

Cistella gran

Cistella fins a 16 passatgers amb una porta a cada costat per un bon accés a l’interior. Ben compartimentada.
globus-mitjà

Cistella mitjana

Cistella amb capacitat fins a 12 passatgers. Té porta d’accés per poder entrar fàcilment.
Els globus de Vol de Coloms

Cistella petita

Cistella fins a 8 passatgers accessible amb porta.
globus adaptat

Cistella adaptada

Cistella preparada per col·locar seients que s’accionen elèctricament. Permeten el moviment vertical per tal de garantir la visibilitat total de vol mentre el passatger estigui assegut i lligat amb un arnés. L’oportunitat per utilitzar aquesta facilitat la centrem a les persones amb alguna discapacitat.
D’aquesta manera donem l’opció a tothom per poder gaudir de l’experiència.
Amb porta d’accés.
Els globus de Vol de Coloms

Cistella exclusiva 4 persones

Cistella exclusiva amb 4 seients pensada per aquell grup d’amics o familiars que volen gaudir de l’experiència els 4 sols.
exclusiu-per-2

Cistella exclusiva 2 persones

Cistella exclusiva amb 2 seients pensada per parelles que volen gaudir de l’experiència els 2 sols. Durant el vol exclusiu oferim bombons, maduixes, coca i cava per viure l’experiència més dolça.
cistella racer

Cistella Racer

Cistella per a 2 o 3 passatgers. En aquest cas l’utilitzem per a pràctiques de vol dels futurs pilots o bé per a competicions.
Show more
vol-de-coloms_instalacions-9
Show more
vol-de-coloms_instalacions-3
Show more
vol-de-coloms_instalacions-10
Show more
vol-de-coloms_instalacions-8
Show more
vol-de-coloms_instalacions-2
Show more
vol-de-coloms_instalacions-1

Les nostres instal·lacions

Situades al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, al peu del volcà Croscat, entre Olot i Santa Pau. Hi trobem el camp d’enlairament dels globus, pàrquing privat, banys, servei de cafeteria, terrassa i restaurant només per les persones que fan el vol i els seus acompanyants. A l’entrada hi ha un punt d’informació a disposició de tothom que necessiti informació del territori. També tenim animals en llibertat, cabres, ovelles, gallines, que faran passar una bona estona als mes petits. Les instal·lacions són totalment accessibles per a les persones que van en cadira de rodes. Si ho desitja, abans de venir a volar o d’encarregar un viatge en globus per regalar ens faci una visita a les instal·lacions, estarem encantats de rebre’l.

Coordenades GPS: 42.150967,2.526892