Després d’un dia d’aventura amb globus, queda’t a viure l’experiència La Garrotxa al complet

11.03.2019

Quan s’acaba l’emoció d’un gran dia de vol amb globus aerostàtic sobre els volcans de La Garrotxa l’enfocament canvia completament, és moment per descansar o bé, tot el contrari i seguir amb l’aventura! Sigui el que sigui, si estàs pensant a viure l’experiència a l’estil de La Garrotxa, hem preparat una llista amb els 5 millors allotjaments de les terres volcàniques perquè puguis fer possible la teva experiència personalitzada.

1. T’oferim la nostra selecció d’allotjaments singulars, en els que podreu des de dormir a sobre els arbres o reposar en un pavelló de vidre que et submergeix a la natura.

2. Si t’agrada sentir-te com a casa, pots allotjar-te en un dels apartaments que et proposem on tindràs un gran espai per acabar la teva experiència a la comarca.

3. Et presentem la nostra selecció dels millors Hotels dels quals podràs escollir-ne la població, instal·lacions i un gran recull d’opcions diferents perquè facis teva l’aventura.

4. El repertori no seria autèntic si no et mostréssim les pensions de les viles amb més encant de la comarca, una situació cèntrica en un entorn urbà, però totalment integrat a la natura.

5. I per acabar, però no per això menys important, la selecció de cases rurals situades en indrets amb vistes incomparables i passejos per la natura assegurats.

Des de Vol de Coloms t’ho posem ben fàcil, t’oferim l’experiència al complet perquè gaudeixis del més bo i millor de la comarca clicant aquí!