Del que un vol a Vol de Coloms

24.01.2019

Diuen que dos no discuteixen si un no vol. I és que les persones sovint es descentren influïts per la por. Hi ha moltes coses que ens poden fer perdre el cap, com per exemple els esports. Últimament les pujades de to de certs aficionats han estat notícia. Ben populars han estat les discussions entre els seguidors del món del futbol a Argentina amb els seguidors del River i el Boca.

Si recordem el Barça de Guardiola i el Madrid de José Mourinho molta gent coincidirà en que durant aquella època va haver-hi molta crispació. Casualment demà és l'aniversari de José Mourinho.

Una partida d'escacs pot fer perdre'ns l'oremus i una de monopoli també. Hi ha moltes coses que la gent fa per relaxar-se, però per aïllar-se de la rutina i desconnectar no hi ha res com realitzar una activitat diferent en plena natura. I què millor per desconnectar que volar en globus aerostàtic per la nostra estimada comarca de la Garrotxa?

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!