Del periodisme al vol en globus

10.01.2019

El món del periodisme ha canviat molt durant els últims temps. La constitució del sector periodístic com a un dels grans poders d'influència sobre la societat ha alterat la naturalesa inicial amb la que va néixer la professió. Els grups mediàtics acaben modulant les diferents veus dels mitjans de comunicació. Diaris, cadenes de ràdio i televisió així com els online segueixen una línia editorial destinada a cobrir la quota de mercat que ocupa una marca determinada. Casualment demà és l'aniversari de l'Ana Rosa Quintana, una de les periodistes més conegudes del país.

Potser no arreglarem el món, però sí que és veritat que va molt bé prendre's les coses amb perspectiva i volar en globus és una bona manera de fer-ho. Passejar entre núvols amb la tranquil·litat que ens brinda aquest mitjà de transport és una de les experiències més enriquidores que hi ha. T'ho perdràs?


Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i vols viure una experiència única? Des de Vol de Coloms t’oferim els millors vols en globus, l’experiència que cal viure. Vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!