concurs fotgràfic

Concurs fotogràfic a l’Instagram 2021.

16.02.2021

BASES DEL CONCURS

Continuen amb el concurs fotogràfic d'instagram, per tal de poder interactuar amb totes aquelles persones que venen a viure la nostra experiència. Una vivència inoblidable que permet gaudir d'uns paisatges i vistes magnífics.

Per tal d'immortalitzar aquests moments, us proposem que captureu aquests instants i els compartiu amb nosaltres: amb només 4 senzills passos, podreu participar i guanyar grans premis.

 1. Feu una foto del vol en globus.
 2. Pengeu-la a Instagram.
 3. Etiqueteu la foto amb @voldecoloms.
 4. Escriviu l'etiqueta #voldecoloms en el text.

Seguint aquests passos, entrareu en el concurs per aconseguir ser la millor foto del mes. El nostre personal escollirà les 3 millors fotos, que es penjaran a l’Instagram de Vol de Coloms, perquè els nostres seguidors puguin votar la que més els agradi. La foto amb més agrades, serà la millor foto del mes.

Ser la millor foto del mes et dona l'oportunitat de ser la millor foto de l’any, escollida entre les 12 fotos guanyadores de cada mes. Per tal de poder tenir una opinió professional i contrastada, la foto l'escollirà un fotògraf professional.

Participar en aquest concurs et permet guanyar grans premis:

MILLOR FOTO DEL MES:

 • SORTIR AL CALENDARI ANUAL.
 • LOT DE PRODUCTES DE LA ZONA.

MILLOR FOTO DE L’ANY

Premi 2020

 • HABITACIÓ DOBLE A L'HOTEL MAS LA FERRERIA****.
  • Mas la Ferreria és un hotel de 4 estrelles, ubicat a Bianya, una zona rural i tranquil·la de la Garrotxa. Un edifici completament reformat que data de finals del segle XIV.
 • ÀPAT AL RESTAURANT LES COLS** PER A DUES PERSONES.
  • Restaurant guardonat amb 2 estrelles Michelin, amb una arquitectura única, premiada amb un premi Pritzker d'arquitectura. Serveix un menú degustació que combina tradicionalitat i cuina de vanguàrdia, amb productes de temporada i proximitat.

Premi 2021

 • Per determinar
  • Semblant al premi de l'any 2020

La millor foto de novembre i desembre, sortirà al calendari de l'any 2023 per tal de poder tenir el calendari físic del 2022 el desembre de 2021.

Els premis del concurs s'hauran de recollir a Vol de Coloms, en el cas d'haver d'enviar els obsequis, el cost de l'enviament serà a càrrec de la persona guanyadora.

No ho dubteu i participeu en el concurs fotogràfic.