experiència personalitzada VOL, ALLOTJAMENT,
RESTAURANT O ACTIVITAT
CREA LA TEVA EXPERIÈNCIA PERSONALITZADA
vol en montgoflière automne LA TARDOR TAMBÉ ES VIU
ENTRE SETMANA
Més informació PROMOCIÓ ENTRE SETMANA

tria

Regal pel dia de la mare
vol en globus
des de 170€ p/p
reserva
null
allotjament i vol
des de 185€ p/p
reserva
null
experiències
des de 175€ p/p
reserva
SANTA-PAU
promocions
des de 185€ p/p
reserva

volar entre setmana

et recomanem

Més de 25 anys volant

Més de 25 anys d’experiència i milers de vols en globus només per La Garrotxa, ens avalen com a coneixedors del territori. Estem en una comarca de volcans, no gaire lluny de Barcelona, i situada entre el Pirineu, Girona, Figueres i la Costa Brava.

Podem volar tot l'any

El microclima de La Garrotxa ens permet volar en globus tot l’any; entre setmana i caps de setmana i en qualsevol època: camps florits a la primavera, el lluminós i clar paisatge d’estiu, els colors de la tardor o les muntanyes nevades a l’hivern.

Vol en globus per a tothom

Famílies amb nens, persones grans o amb mobilitat reduïda. Cistelles àmplies, còmodes i amb porta perquè sigui fàcil accedir·hi. Instal·lacions 100% accessibles.

Vols en globus entre volcans

La Garrotxa, un paisatge únic, de mil contrastos i colors.El millor exponent de paisatge volcànic de la Península. Sobrevolar els volcans de la Garrotxa, únics a Catalunya.

Compromís amb el territori

Estreta col·laboració amb el Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa. Instal.lacions integrades dins l’àrea de reserva del Parc. Membres de la Carta europea del turisme sostenible.

Instal·lacions pròpies

Instal·lacions pròpies i 100% accessibles al peu del volcà Croscat. Camp d’enlairament, pàrquing, cafeteria, restauranti serveis.

Instagram reports: Please check the settings