tria

VOL EN GLOBUS
vol en globus
reserva
el millor regal de nadal
paquets
reserva
SANTA-PAU
promocions
reserva

volar entre setmana

et recomanem

Més de 25 anys volant

Més de 25 anys d’experiència i milers de vols en globus només per La Garrotxa, ens avalen com a coneixedors del territori. Estem en una comarca de volcans, no gaire lluny de Barcelona, i situada entre el Pirineu, Girona, Figueres i la Costa Brava.

Podem volar tot l'any

El microclima de La Garrotxa ens permet volar en globus tot l’any; entre setmana i caps de setmana i en qualsevol època: camps florits a la primavera, el lluminós i clar paisatge d’estiu, els colors de la tardor o les muntanyes nevades a l’hivern.

Vol en globus per a tothom

Famílies amb nens, persones grans o amb mobilitat reduïda. Cistelles àmplies, còmodes i amb porta perquè sigui fàcil accedir·hi. Instal·lacions 100% accessibles.

Vols en globus entre volcans

La Garrotxa, un paisatge únic, de mil contrastos i colors.El millor exponent de paisatge volcànic de la Península. Sobrevolar els volcans de la Garrotxa, únics a Catalunya.

Compromís amb el territori

Estreta col·laboració amb el Parc Natural de la zona volcànica de La Garrotxa. Instal.lacions integrades dins l’àrea de reserva del Parc. Membres de la Carta europea del turisme sostenible.

Instal·lacions pròpies

Instal·lacions pròpies i 100% accessibles al peu del volcà Croscat. Camp d’enlairament, pàrquing, cafeteria, restauranti serveis.

Instagram reports: Please check the settings