5 pobles garrotxins que cal visitar

08.07.2019

L'experiència de sobrevolar els volcans de La Garrotxa permet tindre una perspectiva emocionant de les terres més feréstegues i espectaculars del territori català. Des del Mediterrani fins al Montserrat, podem observar alguns dels pics més importants de Catalunya de ben a prop: el Pedraforca, el Canigó, el Montseny... Sempre amb els volcans sota els nostres peus.

Ben d'hora al matí, ens enlairem directe cap al cel, deixem de tocar de peus a terra i vivim una experiència singular. Però La Garrotxa és una terra sorprenent, que val la pena explorar minuciosament. Avui us recomanem cinc pobles garrotxins que us deixaran bocabadats:

  • Besalú. Qui més qui menys, ha sentit a parlar de la vila medieval de Besalú. El seu tradicional pont i els seus encantadors carrers són una oportunitat per descobrir una mica més sobre la tradició històrica de Catalunya.
  • Olot. A Olot es confabula la naturalesa, la cultura i les tardes de shopping. Ideal per a tots els gustos!
  • Vall d'en Bas. Passar la tarda a La Vall d'en Bas us assegura un contacte complet amb la natura i amb les masies més tradicionals de la zona. També és una excel·lent opció per trobar els restaurants més autèntics.
  • Santa Pau. Al matí heu vist els volcans des d'amunt, què us sembla fer-ho a la tarda des de sota? Tant el poble com l'entorn de Santa Pau us robaran el cor. Passeu un dia sencer entre volcans.
  • Les Planes d'Hosteles. Un paratge ideal per anar d'excursió. Quedareu fascinats per les seves gorgues i els seus encisadors monuments històrics repartits per tot l'entorn.

Un cop aterrats, hi ha molts més llocs a descobrir a La Garrotxa. I vosaltres, ja heu escollit el vostre trajecte?

Us animem a trobar més informació sobre els nostres vols a la nostra pàgina web!