• Una experiència dissenyada per viure l’aventura en familia.
  Gaudireu d’un recorregut inoblidable sobrevolant els volcans de la Garrotxa, i les sensacions i emocions que descobrireu viatjant en globus són indescriptibles.

  L’activitat comença a primera hora del matí que és quan el vent està més calmat i l’atmòsfera més freda i estable. Us convidem prendre un cafè els pares i llet en cacau o un suc els nens mentre observeu la preparació i muntatge del globus. Tant als grans com als petits els impressiona i hipnotitza veure com es va inflant la majestuosa vela, tot un espectacle de colors ! Veure el cremador encès, la imatge de les flames és sorprenent pels nens, però els podeu explicar que és com un gran drac que treu foc dins d’una cova de colors.

  Durant una hora i mitja sereu passatgers del vent, solcarem els camins invisibles de l’aire. El moviment del globus és tant suau que resulta imperceptible.La sensació és d’estar flotant en l’aire , en calma, serenitat , tranquilitat i seguretat absoluta. Contemplareu el paisatge a ulls d’ocell , amb els volcans sota els vostres peus, i brindareu amb cava els adults i sucs o refrescos els nens, per celebrar el baptisme del vol i degustareu la coca de llardons. No oblideu portar la càmara i deixeu que els nens facin  fotografies aèries , ja que serà un record per tota la vida i per immortalitzar les espectaculars vistes.
  A els nens els agrada veure els animals i les cases des del cel. Sol ser la seva primera experiència amb la prespectiva d’ulls d’ocell i adoren veure , vaques i xais, estar per un moment més  amunt dels ocells , i descobrir els volcans. Pot ser un bon moment per explicar-los com es van formar els volcans , la geografia i  els punts cardinals.
  A l’aterrar també viureu el moment del desinflat de la vela, i com es va quedant sense aire.

  El vehicle que ens ha estat fent el seguiment ens retornarà a les instal.lacions de Vol de Coloms on ens espera un bon esmorzar de pagès . Durant l’àpat podreu intercanviar paraules compartir les emocions i experiències viscudes amb el pilot i els altres passatgers. Us farem entrega d’un diploma de vol firmat pel pilot, a cada membre de la família. Un record únic !

 • Un cafè o llet amb cacau pels nens a les instal·lacions de Vol de Coloms.
  El vol d’1h 30 m de durada aprox.
  Cava o sucs pels nens, i coca de llardons  durant el viatge.
  Trasllat amb 4×4 des del camp d’aterratge fins les nostres instal·lacions.
  Esmorzar de pagès .

  OBSERVACIONS
  Els nens poden pujar a la cistella a partir de 5 anys.
  En cas de no arribar a l’alçada de la cistella, els hi facilitem un tamboret per tal de que la seva visió del paisatge sigui la òptima.
  *Nens de 5 a 12 anys: 80 €

  *Nens de 13 a 16 anys: 120 €

  IMPORTANT:  Sí es per regalar, les reserves poden ser amb data oberta a escollir pels afortunats i sense caducitat.

 • Detalls que emocionen, que desperten sensacions, i no tenen cap cost afegit però si un valor molt important per la persona que ho rep.
  Detalls d’aniversari, celebracions familiars, per els pares o els avis. Ha pensat que l’hi pot demanar a la seva parella per casar-se d’una manera ben original ? Imaginem que és el seu aniversari, o celebren els anys de casats, etc. Mentre l’afortunat espera per pujar al globus, ell no veurà res, però un cop ens hem enlairat, sorpresa!!! “Felicitats 40 anys” o “Felicitats Pares”  escrit a les bales de palla, o unes espelmes sobre la coca de llardons, tot això mentre prenem una copa de cava ben fresc.

  Som creadors de sensacions i emocions, un dia per recordar sempre !!!

  Vol de Coloms – Volar en globus Vol de Coloms – Volar en globus HB60YEARS1
  Sensacio1 Sensacio2 sensacio5 • Trucada inesperada

  Si la seva il.lusió és regalar un vol en globus i desitja que siguem nosaltres qui li fem saber a la persona afortunada, només cal que ens ho digui. L'hi farem la trucada en el moment que cregui oportú.  Val de regal

  Descarregueu, ompliu-vos els diplomes que us adjuntem i regaleu una experiència única  Pack regal

  Una CARPETA REGAL amb tota la informació del què inclou l’experiència.
  Enviament gratuït per MRW en 24h de dilluns a divendres a tot Catalunya i Espanya.
  Compra mínima per a dos persones
  Els paquets de promoció i els d’entre setmana, l’enviament té un cost de 10€

Vol en globus familiar, 2 adults i 2 nens

Entre setmana
540€

Per 2 adults i 2 nens amb allotjament.  IVA inclòs. nens de 5 a 12 anys

Cap de setmana
480€

Per 2 adults i 2 nens només el vol.  IVA inclòs