Experiència gastronòmica; vol, menú degustació i hotel
L'experiència que cal viure entre volcans!
L'EXPERIÈNCIA INCLOU:
- Allotjament a la Pensió de Can Menció, la nit anterior al vol.
- Zona de pàrquing privat a les instal·lacions de Vol de Coloms.
- Cafè i pastes abans de sortir.
- Vol d’1h a 1h 30 min, aproximadament.
- Cava i coca de llardons durant el viatge.
- Esmorzar dinar de pagès.
- Diploma de vol.
- Sopar de menú degustació amb 1 ampolla de vi al Restaurant Ca l’Enric*.
- Allotjament i esmorzar a l’Hotel Mas la Ferreria**** (habitacions Ferradura, Garbell i Jou).
Una experiència gastronòmica i de descans a la Garrotxa després de volar amb nosaltres! Sopeu al Restaurant Ca l'Enric, d'una estrella Michelin i dormiu a l'Hotel Mas la Ferreria de la Vall de Bianya.
PENSIÓ CAN MENCIÓ
Us oferim l’opció de dormir la nit abans del vol, a Can Menció, al poble medieval de Santa Pau. Està situat a la plaça porticada de la vila i disposa de 12 habitacions dobles i 1 habitació familiar, a més de la sala d’estar amb llar de foc.
A Can Menció no serveixen sopars, però, si voleu, podeu anar a algun dels restaurants del poble, on podreu degustar algun dels plats típics de la cuina volcànica.
No obstant això, sí que podeu berenar a la planta baixa del mateix allotjament, ja que disposa de cafeteria i pastisseria, l’única de Santa Paui on des de la terrassa, sota l’ombra de les voltes, podeu contemplar la plaça Major tot degustant un dels seus entrepans o pastissos.
La Pensió Can Menció és a 10 minuts de les nostres instal·lacions.
VOL EN GLOBUS
L'endemà, de bon matí (entre les 6 h 30 minuts i les 8 h, depenent de l'època de l'any), viureu l’experiència de volar en globus sobre els volcans.
Com que us haureu llevat molt d’hora, un cop a les instal·lacions de Vol de Coloms, us convidem a prendre un cafè i unes pastes, mentre observeu la preparació i el muntatge del globus.
Totes les nostres cistelles tenen porta, per tant, són accessibles per a tot tipus de públic.
El vol en globus té una durada d' 1h 30 min, aproximadament. Som passatgers del vent i sobrevolem el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb els seus volcans adormits, mentre brindem amb cava i coca de llardons. Contemplem el paisatge a vista d’ocell i flotem en l’aire en calma i silenci.
Un cop acabat el vol, l'equip de terra que ens ha anat seguint tot el camí, ens recollirà en un 4x4 i anirem plegats a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit i fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, cafès i tast de ratafia.
L'aventura s'acaba amb l'entrega del certificat de vol, signat pel pilot.
HOTEL MAS LA FERRERIA**** I RESTAURANT CA L'ENRIC*
Després de l’aventura podeu anar cap a l’Hotel Mas la Ferreria****, situat a la Vall de Bianya, al costat mateix de l’església romànica de Santa Margarida de Bianya. És un petit hotel rural de 4 estrelles amb 9 habitacions singulars i confortables, ideal per al descans i la tranquil·litat i gaudir de la natura que l’envolta.
Al vespre anireu a sopar a Ca l’Enric*, un restaurant d’estrella Michelin, situat a pocs minuts de l’hotel, on gaudireu d’un menú degustació que us despertarà els sentits.
El restaurant és una masia del segle XIX amb una luxosa decoració que contrasta amb l’austeritat i la tradició de les típiques cases rurals.
Us podreu deleitar amb la seva cuina creativa, propostes culinàries de records i amb sabors captivadors. La cuina dels germans Juncà és una cuina d’autor, amb plats creats a partir dels productes del territori.
L’endemà podeu esmorzar a la terrassa de l’Hotel Mas la Ferreria tot contemplant les magnífiques vistes a la vall i gaudir d’un bany a la piscina d’aigua salada, envoltada de prats i el silenci que l’acompanya.
Descans en plena natura i una experiència gastronòmica que desperta els sentits.
et recomanem